Sportssandaler fra Basisfot

Vår bestselger

Sandalen har den tykkeste og beste sålen innbakt. Sålen er 6mm tykk, avlaster føtter, knær, hofte og rygg. En person på 70kg sparer kroppen for 11 kg pr skritt. Sålen tråkkes ikke flat og har en meget lang levetid. Sandalen er med på å forebygge og hjelpe mot belastningsskader. Regulerbar med 3 borrelås oppå vristen og en bak, slik at den tilpasses lett de fleste føtter, og sitter godt på foten. Avtagbar bakreim. Myk "nike" type yttersåle. Arbeidsdagen blir lettere med godt og riktig skotøy.

Hudpleieprodukter

Grunnlaget for bedriften Gehwol ble allerede lagt i 1868 da drogerihandleren Eduard Gerlach overtok sin fars kolonialvareforretning og utvidet den med en drogehandel. Gehwol er nå et blomstrende familieforetak som er internasjonalt anerkjent og som med varemerket GEHWOL, er blitt til et synonym for fotpleie.

Gehwol produktene inneholder naturlige, eteriske oljer og urter. Det finnes produkter for de fleste fotplager som for eksempel:

  • Hard hud
  • Hudsprekker
  • Fotsvette og lukt
  • Styrker huden
  • Beskytter huden mot uttørking og gjør dem smidige
  • Sprø negler

Forever er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe Vera. Hovedingrediensen i våre produkter er 100% stabilisert Aloe Vera Gel som er økologisk dyrket.

I klinikken har vi et lite utvalg av Forevers sortiment, men alt kan skaffes om ønskelig. Du kan lese mer om Aloe Vera og se hele produkt spekteret her.

Levert av Lettpå.net

Fotterapeuten - en naturlig del av den offentlige helsetjenesten!