logo7 transp

Åpningstider

Mandag: Lillestrøm
Tirsdag : Lillestrøm
Onsdag: Lillestrøm
Torsdag: Enebakk
Fredag:
(Enebakk)
Lørd. og Søn.: Stengt

 

NB! Mandag tom. onsdag jobber jeg i Lillestrøm. Torsdager og noen fredager jobber jeg i Enebakk.

 

Åpningstidene er fleksible og etter avtale.

Bestilte timer som ikke benyttes, blir belastet i sin helhet dersom timen ikke er avbestilt minst en virkedag før.

Kontakt oss

Storgata 9 B
2000 Lillestrøm

Prestegårdsveien 1
(under Joker i Kirkebygda)
1912 Enebakk

Tlf.:     99 63 98 23
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Autoriserte Fotterapeuter

logo

 

  • har unik helsefaglig kompetanse på føtter
  • har gode kunnskaper om gangmønster og sammenhengen mellom fottøy og fotlidelser
  • behandler lidelser knyttet til hud, skjelett og negler på fot.

Dokumentert effekt

 

Barefoot Science har studert foten i mer enn to tiår, fra smertereduksjon til måling av de faktiske endringene i foten som kommer fra bruk av BFS innleggssåler. Gjennom laboratoriearbeid har vi målt effekten som våre såler har på brukerne ved å brukealle slags observasjoner - fra fottrykksmåler til ganganayser og undersøkelser mht. smertereduksjon.

 
Hvorfor har vi fokusert så mye på vitenskapen bak fotbehandling?
Det meste av det vi vet om fotbehandling kommer ra vitenskap som erover 100 år gammelt. Noen av de opprinnelige patenter fr fotbuestøtte ble registrert på begynnelsen av det 20. århundre og denne vitenskapen har ikke blitt undersøkt siden. I en studie av artiklene i Journal of Amercan Podiatric Medical Assosiation ble det funnet at bare 1 % faktisk refererte til vitenskapelig, evidentbasert informasjon. Svært få forskere tester nye teorier på behandling av feilstillinger i foten. For å fylle dette tomrom, begynte Barefoot Science å teste gamle teorier for å finne ut hva som kan gjøres for permanent å løse fotens smerteproblemer.

 

Her er noen av de tingene du kan forvente av BFS innleggssåler, utprøvd i våre laboratorier flere ganger:

Reduserer smerter i foten raskt.
I en studie utført i et klinisk miljø rapporterte over 96 %av legene og sykepleierne smertereduksjon i minst én av åtte kroppsdeler som ble studert. Tretthet hos deltakerne falt med 20 %, mens total smertereduksjon falt med 80 % i løpet av fire ukers studie. Denne dramatiske reduksjon av tretthet og smerter kommer pga. styrking av foten som skjer i løpet av de første par hundre skritt med BFS innleggssåler. Med mindre bortkastet energi i foten bledet mindre tretthet, mindre smerter og økt generell energi.

Høyner fotens buer.

En studie utført av School pls. and University of Huddersfield i England, viste at fotens lengde og bredde ble redusert med 4 % etter åtte ukers bruk av BFS innleggssåler. Økning av fotens mediale bue gir en jevnere kraftfordeling over leddene i foten og reduserer spenning i fotens vev. Med økt bue og dermed et gjennomsnitt på 36 % mindre hud i kontakt med underlaget, er plattfot praktisk talt eliminert. Sammen med høyere bue kommer en økning i stabilitet og reduserte smerter.

 

Forbedrer balansen umiddelbart.

Barefoot Sience studerte gangmønstre ved bruk av vanlige spasersko samt so med Barefoot Science innleggssåler. Ved bruk av målesystem som måling av plantartrykk inni soen, ble det målt umiddelbar forbedring i balanse og stabilitet. Det ble også målt forbedring i side-til-side bevegelser mens personene brukte BFS såler. I stående tester, ble personer med BFS såler observert å ha 50 % bedre justering  kroppen enn dem med vanlige såler.

 

Les også SOMA Prosjekt rapport. Rapport fra en mikrostudie med 18 deltakere på SOMA (Speial Operation Military Assosiation). 

 

Fotterapeuten - en naturlig del av den offentlige helsetjenesten!

Copyright © 2020. All Rights Reserved.

Storgata 9 B | 2000 Lillestrøm |Telefon:99 63 98 23| E-post:mayliss.antonsen@gmail.com | Org. nr.: 986 553 681